주메뉴 바로가기

커뮤니티

News

The 4th IBS Science Talk by Prof. Polina Anikeeva (MIT)

작성일 : 2019.02.15 조회수 : 435

IBS Science Talk by Prof. Polina Anikeeva (MIT, Y-IBS Visiting Professor)

Prof. Polina Anikeeva (MIT, Materials Science Engineering) is currently visiting Y-IBS Institute at Yonsei university.

She was invited as a speaker for IBS Science Talk on Friday, February 8th.

She gave us a talk over "Connecting the brain and the machine: Adventures of a materials scientist in Neuroscience"